Flisebelægning der er hver en krone værd

Vi lægger stenene så du får en indbydende terrasse, stabil indkørsel eller en flot havegang.

Vi hjælper med valg af fliser og hjælper dig til at få den perfekte flisebelægning. Brug vores enorme erfaring til at få den optimale løsning for pengene. Ring nu.

Hvad laver vi?

Flisebelægning - hvad laver vi og til hvem?

Vi udfører flisebelægning for både private, erhvervsdrivende og boligforeninger. Uanset opgavens størrelse. Indkørsler, terrasser, tagterrasser og alle slags opgaver hvor der ønskes en ny og flot flisebelægning. 

Vi er eksperter i flisebelægning og arbejder altid med at skabe resultater som både kunden og vi selv, kan være stolte over at vise frem. Vi tager gerne et uforpligtende kig på opgaven og giver dig et personligt tilbud.


Perfekt flisebelægning

Vi går ikke før flisebelægningen er perfekt og kunden er tilfreds.

Stort materialekendskab 

Vi har stor erfaring med mange forskellige typer af sten.

Gode priser og tilbud

Vi har styr på processen og kan derfor give et godt tilbud.

Flisebelægning - hvordan foregår det

Du giver os et ring

Du kontakter os helt uforpligtende på telefon eller mail med forspørgsler eller ønsker til flisebelægning.

VI kommer ud og giver et tilbud

Vi kommer ud til dig, tager et grundigt kig på opgaven og laver en opmåling. Derefter giver vi et fornuftigt tilbud på hvad flisebelægning vil koste.

Flisebelægningen udføres til perfektion

Vi påbegynder arbejdet md flisebelægningen og går ikke igen før fliserne er perfekt lagt.

afsluttende faktura sendes

Vi sender en afsluttende faktura med omkostningerne til kunden og takker for et godt samarbejde.

En lækker flisebelagt indkørsel

Hos A.N. Ejendomsservice har vi mange års erfaring med flisebelægning af indkørsler. og udfører altid arbejdet i en kompromisløs kvalitet til den aftalte tid og pris. Hos os får du altid personlige tilbud og en pålidelig service, der sikrer den bedste løsning for netop dig og din indkørsel. 

Vi har et stort kendskab til mange forskellige typer af fliser samt materialer og har skabt mange smukke resultater med indkørsler før. En pæn flisebelægning holder langt ud i fremtiden og øger ejendommens værdi.

Vi arbejder over det meste af Sjælland med udgangspunkt fra Køge. Giv os et kald i dag og få et personligt tilbud på flisebelægningen!

Kampagnetilbud

Forårskampagne i Køge- og omegn i april og maj.

vi brænder for vores arbejde

En flot lagt terrasse gør hele forskellen

Flisebelægningen på terrassen øger både ejendommens værdi og giver dig noget pænt at gå rundt på. En ordentlig flisebelægning gør at terrassen ser flot ud i mange år fremover - uanset vind og vejr. Vi har et stort kendskab til forskellige typer af materialer, og der findes ikke den flisebelægning som vi ikke kan udføre.


Flisebelægning på terrassen giver din ejendom det fuldendte udtryk der imponerer både venner, naboer og familie. Det fundament grillen skal stå på og børnene skal lege på. Dér hvor sommerhyggen skal foregå. 


Vi er altid klar til at komme ud, og lave en opmåling på din terrasse.


Professionelt udført flisebelægning - til den aftalte tid og pris

Hos A.N. Ejendomsservice brænder vi for vores arbejde. Vi brænder for at udføre flisebelægning som både kunden og vi selv, ville være stolte over at vise frem til andre. En ordentlig flisebelægning skal se pænt ud - og forblive pæn langt ud i fremtiden.


Flisebelægning er en af de fineste investeringer boligejeren kan foretage sig. Vi hjælper dig gerne med at foretage denne investering i din ejendom!

Hvor kører vi ud til?

Hej,

Mit navn er Allan og jeg er ejeren af A.N. Ejendomsservice

Vi kører over det meste af Sjælland med udgangspunkt fra Køge. Vi har dog løst flisebelægningsopgaver over det meste af Sjælland. Størstedelen af vores arbejdsopgaver udføres i: 


 • Køge og omegn
 • Roskilde
 • Ringsted
 • Solrød
 • Greve
 • Stevns
 • Kontakt information

  Find os her: Hastrupvej 17B
  4600 Køge

  Mail:  an.ejendomsservice@gmail.com

  Telefon: 26 70 65 30