Fliserens der gør hele forskellen

Vi renser fliserne så du får en indbydende terrasse, indkørsel eller en flot havegang.

Vi har adgang til det bedste udstyr der både renser fliserne og sørger for at de ikke bliver beskidte igen. Ingen fordyrende mellemled gør at vi altid har faste lave priser.

Fliserens - hvad laver vi og til hvem?

Vi udfører fliserens for både private, erhvervsdrivende og boligforeninger. Uanset opgavens størrelse. Indkørsler, terrasser, tagterrasser og alle slags opgaver hvor fliserne igen skal blive rene og nydelige.

Vi er eksperter i fliserens og arbejder altid med at skabe resultater som både kunden og vi selv, kan være stolte over at vise frem. Vi tager gerne et uforpligtende kig på opgaven og giver dig et personligt tilbud.


Før

Efter

Perfekt fliserensning

Vi går ikke før fliserne igen ser smukke og rene ud.

Det bedste udstyr 

Vi har det absolut bedste udstyr til at udføre fliserens med algebehandling.

Gode priser og tilbud

Vi har styr på processen og kan derfor give gode priser med personlige tilbud.

Fliserens der gør at fliserne bliver og forbliver pæne

Korrekt udført fliserensning med algebehandling skabe rene og pletfri fliser til hele din ejendom. En algebehandling har til formål at fjerne både mos og pletter fra fliserne, og bidrager samtidig til at fliserne kan bevare deres naturlige og klare farve over tid.

Vi har en enorm erfaring med fliserens med algebehandling og benytter det nyeste udstyr. Vores imprægnering gør også at dine fliser vil kunne modstå alt slags vejr i flere måneder efter behandlingen. 

Vi udfører fliserens over det meste af Sjælland med udgangspunkt fra Køge af. Giv os et kald og få et godt tilbud allerede i dag!

Fliserens - hvordan foregår det?

Du giver os et ring

Du kontakter os helt uforpligtende på telefon eller mail med forspørgsler eller ønsker til fliserensning.

VI kommer ud og giver et tilbud

Vi kommer ud til dig, tager et grundigt kig på opgaven og laver en opmåling. Derefter giver vi et fornuftigt tilbud på hvad fliserensning  vil koste.

Flisebelægningen udføres til perfektion

Vi påbegynder arbejdet md flisebelægningen og går ikke igen før at fliserne ser rene og nydelige ud.

afsluttende faktura sendes

Vi sender en afsluttende faktura med omkostningerne til kunden og takker for et godt samarbejde.

vi brænder for vores arbejde

Nydelige og pletfrie fliser på terrassen 

Gennem en grundig fliserens med algebehandling skaber vi rene fliser og danner et smukt miljø på din terrasse. Fliserens med algebehandling kan ses som en investering i din terrasse, dens udseendende og alle de fantastiske udendørs stunder der venter på den.


Fliserensningen på terrassen udføres altid i højeste kvalitet til de laveste priser. Invester i din fliserne på din ejendom og giv os et gratis og uforpligtende opkald allerede dag.

Fliserens der skaber en indbydende indkørsel  

Vi skaber et pænt og nydeligt flisemiljø i din indkørsel, som både kunden og vi selv, ville være stolte over at vise frem til andre. En ordentlig fliserens får indkørslen til at se pæn ud - og sørger samtidig for at den forbliver pæn.


Hos A.N. Ejendomsservice udfører vi altid fliserensningen til den aftalte tid og pris. Vores gode service, enorme erfaring og adgang til det nyeste udstyr, gør at du netop skal vælge os til at rense dine fliser.

Kontakt information

Find os her: Hastrupvej 17B
4600 Køge

Mail:  an.ejendomsservice@gmail.com

Telefon: 26 70 65 30

Hvor kører vi ud til?

Hej,

Mit navn er Allan og jeg er ejeren af A.N. Ejendomsservice

Vi kører over det meste af Sjælland med udgangspunkt fra Køge. Vi har dog løst opgaver over det meste af Sjælland. Størstedelen af vores arbejdsopgaver udføres i: 

  • Køge og omegn
  • Roskilde
  • Ringsted
  • Solrød
  • Greve
  • Stevns