Havearbejde der skaber smukke resultater

Vi slår græsset, klipper hækken og brænder ukrudtet så du igen kan nyde synet af smukke grønne arealer. Brug vores enorme erfaring til at få den optimale løsning for pengene. Ring nu.

Havearbejde - hvad laver vi og til hvem?

Vi udfører alt slags havearbejde og vedligeholdelse af grønne arealer for både private, erhvervsdrivende og boligforeninger. Uanset opgavens størrelse. Hos A.N. Ejendomsservice er vi eksperter i vedligeholdelse af grønne arealer, uanset om det er græsslåning, ukrudtsbrænding og tilklipning af blade på hækken.

Vi ønsker at skabe grønne resultater og sørger for at de forbliver grønne. Resultater som både kunden og vi selv, kan være stolte over at vise frem. Vi tager gerne et uforpligtende kig på opgaven og giver dig et personligt tilbud.

Professionelt udført havearbejde behøver IKKE at være dyrt

 Vi forstår at udføre havearbejde til en billig pris i allerhøjeste kvalitet, der giver dig og dine grønne arealer den gode behandling de fortjener. Ukrudtsafbrænding udføres altid med det nyeste udstyr tilgængeligt, græsset slås til perfektion og der findes ikke den hæk, vi ikke kan få klippet godt til.

Hos os får du altid en god service med personlige tilbud på havearbejdet, der sikrer at du får dine behov opfyldt - og til den aftalte tid og pris. Vi arbejder over det meste af Sjælland med udgangspunkt fra Køge.


Perfekt finish

Vi går ikke før de grønne arealer er perfekte.

Enorm erfaring 

Vores store erfaring og nye udstyr gør at du skal vælge os.

Gode priser og tilbud

Vi har styr på processen og giver altid personlige tilbud.

Havearbejde - hvordan foregår det?

Du giver os et ring

Du kontakter os helt uforpligtende på telefon eller mail med forspørgsler eller ønsker til havearbejde eller grønne arealer generelt.

VI kommer ud og giver et tilbud

Vi kommer ud til dig og tager et grundigt kig på de grønne arealer. Derefter giver vi et fornuftigt tilbud på hvad havearbejdet vil koste.

HAVEARBEJDET udføres til perfektion

Vi påbegynder havearbejdet og går ikke igen før både kunden og vi selv er helt tilfredse.

afsluttende faktura sendes

Vi sender en afsluttende faktura med omkostningerne til kunden og takker for et godt samarbejde.

vi brænder for vores arbejde

Alting er grønnere på den anden side - af vores arbejde med det

Vi hjælper dig meget gerne med at lave denne investering! Med vores hjælp behøver vedligeholdelse af de grønne arealer hverken at være hårdt, besværligt eller dyrt. Vores adgang til det bedste udstyr og vores enorme erfaring gør at du skal vælge netop os.


Giv os et kald i dag

Forårskampagne i Køge- og omegn i april og maj.

Kontakt information

Find os her: Hastrupvej 17B
4600 Køge

Mail:  an.ejendomsservice@gmail.com

Telefon: 26 70 65 30

Hvor kører vi ud til?

Hej,

Mit navn er Allan og jeg er ejeren af A.N. Ejendomsservice

Vi kører over det meste af Sjælland med udgangspunkt fra Køge. Vi har dog løst flere havearbejdsopgaver over det meste af Sjælland. Størstedelen af vores arbejdsopgaver udføres i: 


  • Køge og omegn
  • Roskilde
  • Ringsted
  • Solrød
  • Greve
  • Stevns