Tømrerarbejde i høj kvalitet

Vi har mange års erfaring med udskiftning af døre og vinduer, sætte hegne og carporte op, udbygge udestuer og meget mere.

Fælles for alle de opgaver vi tager, er at de udføres i højeste kvalitet - til faste lave priser. Vi arbejder over det meste af Sjælland med udgangspunkt i Køge.

Tømrearbejde - opsætning af skur, hegn, carport og mere

Vi forstår at udføre tømrerarbejdet til perfektion. Omend det er opsætning af hegne og carporte. Udbygning af udestuer og skure. Udskiftninger af døre og vinduer. Vi brænder for at bruge hænderne og værktøjer, til at skabe flotte resultater der er værd og vise frem.


Vi har altid det bedste udstyr og de bedste materialer til rådighed og arbejdet udføres i kompromisløs kvalitet. Professionelt tømrerarbejde behøver bestemt ikke dyrt, men det kan derimod frigive dig dyrebar tid, du kan bruge på andre gøremål. 


Perfekt finish

Vi går ikke før tømreropgaven er løst til perfektion.

Enorm erfaring 

Vi har mange års erfaring med alverdens tømrerarbejde. 

Gode priser og tilbud

Vi har styr på processen og giver gode personlige tilbud.

Hvad laver vi?

Tømrerarbejde - hvad laver vi og til hvem?

Vi udfører tømrerarbejde for både private, erhvervsdrivende og boligforeninger. Vi arbejder indenfor bygge og anlæg, opførelse af hegn samt carport, udskiftning af døre og vinduer og vedligeholdelse eller reparation af ejendomme.

Kort sagt laver vi alt det tømrerarbejde som ikke kræver autorisation (El, vand, kloak). Vi brænder for at skabe flotte resultater, som både kunden og vi selv kan være stolte over at vise frem. Vi arbejder typisk i Køge og omegn, Roskilde, Ringsted, Næstved, Haslev og Hårlev - men vi tager gerne længere end det hvis den rigtige opgave tilbydes.


Tømrerarbejde - hvordan foregår det?

Du giver os et ring

Du kontakter os helt uforpligtende på telefon eller mail med forspørgsler eller ønsker til tømrerarbejde. 

VI kommer ud og giver et tilbud

Vi kommer ud til dig, tager et grundigt kig på opgaven og giver derefter et personligt tilbud på hvad opgaven vil koste.

ARBEJDET udføres til perfektion

Vi påbegynder arbejdet tømrerarbejdet og går ikke igen før at kunden er tilfreds. Hos A.N. Ejendomsservice udfører vi altid opgaverne til den aftalte tid og pris.

afsluttende faktura sendes

Vi sender en afsluttende faktura med omkostningerne til kunden og takker for et godt samarbejde.

Enorm erfaring, stort materialekendskab og gode priser

Hos A.N. Ejendomsservice har vi stor erfaring med udførslen af alverdens tømrerarbejdsopgaver. Vi har adgang til det bedste udstyr, og forstår vigtigheden i at få skabt flotte resultater til den aftalte tid og pris.

Vi har ingen fordyrende mellemled og giver altid vores kunder personlige tilbud. Tømrerarbejde skal ses som en investering i ejendommen. En investering vi rigtig gerne vil hjælpe dig med at foretage!

Hvor kører vi ud til?

Hej,

Mit navn er Allan og jeg er ejeren af A.N. Ejendomsservice

Vi kører over det meste af Sjælland med udgangspunkt fra Køge. Vi har dog løst tømreropgaver over det meste af Sjælland. Størstedelen af vores arbejdsopgaver udføres i: 

  • Køge og omegn
  • Roskilde
  • Ringsted
  • Solrød
  • Greve
  • Stevns

Kontakt information

Find os her: Hastrupvej 17B
4600 Køge

Mail:  an.ejendomsservice@gmail.com

Telefon: 26 70 65 30